Café Treffi aukeaa remontin jälkeen

Frami D-osan ravintolatila on muuntunut kesän aikana osittain uuteen käyttöön. Cafe Treffi -nimen saanut monitoimitila avautuu maanantaina 25. syyskuuta.  

Mitä on saatu aikaan palvelupäällikkö Jaana Paavola Intosta?  

Aiempaa yhteisöllisempi ja monipuolisempi tila työskennellä, verkostoitua, järjestää tapahtumia ja nauttia lounasta. Olemme hyödyntäneet suunnittelussa ja toteutuksessa mm. framilaisille alkuvuodesta toteutettua kyselyä.  

Tarjoamme työskentelykäyttöön mm työpisteitä, korkeaselkäisiä nojatuoleja, olohuonetunnelmaa ja hiljaisen tilan.  Työpisteitä voi käyttää veloituksetta ja antaa palautetta käyttäjäkokemuksista. 

Tilan lounas- ja kahvilapalveluista vastaa Compass Group. Ravintolassa on jatkossa 90 asiakaspaikkaa. Café Treffi on bistro, joka tarjoaa lounaalla raikkaita delisalaatteja, herkullisia bistroannoksia ja maukkaita keittoja. Tarjolla myös aamupalaa ja brunssia. Kahvilassa monipuolinen oman keittiön artesan-kahvilavalikoima. Co-working -pisteillä työskentelevä voi hyödyntää Treffin kahvilapistettä itsepalveluna 24h. 

Lattiat ja ikkunapenkit on hiottu ja uudistettu ja seinäpinnat maalattu. Kattoritilä on poistettu ravintolasalista, jolloin tila on saatu valoisammaksi ja avarammaksi. 

Valaistus on täysin uudistettu energiatehokkaaksi. Valaistuksen värimaailmaa on mahdollista hyödyntää tulevissa tapahtumissa. 

Mitä tarkoitetaan Framin yhteisöllisellä tilalla? 

Yhteisöllinen työtila on paikka verkostoitua ja kehittää omaa liiketoimintaa vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Kahvitauoilla tai lounastreffeillä syntyy usein uusia bisnesideoita, yhteistuotantoja yli toimialarajojen ja työpäivän aikana pidettävät tauot ovat porukassa yleensä mukavampia. Nopeakin juttutuokio kahvikupin ääressä voi avata ajatukset käsittämättömällä tavalla.  

Toivomme, että yllättävät yhteenliittymät ja kohtaamiset lyövät kipinöitä uusille aluille! 

Compass aloittaa Framissa, ravintola Raitti auki

Compass Group on aloittanut ravintoloitsijana Framissa. Tänään maanantaina aukeaa Frami B:n ravintola, joka on uudelta nimeltään Ravintola Raitti. Raitti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 14.00. Buffetlounas tarjoillaan klo 10.30 – 13.30. Buffetin hinta on 12,30 €.

Frami D:n ravintolan uusi nimi on Treffi. Se on parhaillaan remontissa ja avautuu syyskuun puolivälissä. Treffistä luvassa nimensä mukaisesti mukava treffipaikka.

HUOM: to 10.8. klo 12.00 ja pe 11.8. klo 11.45 Ravintola Raitissa iso väkimäärä kokousasiakkaita lounaalla.

 

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia

Ravintolapäällikkönä toimiva Kimmo Köykkä esittelee Compassin henkilökunnan.

– Olemme iloisen pirteä pikku tiimi. Osan meistä tunnettekin, mutta kerronpa kuitenkin meistä jotain…

”Tepa” on siirtynyt meille Compass-Groupin Seinäjoen kaupunginteatterin yksiköstä. Päävastuuna hänellä tulevat olemaan edustus- ja kokouspalvelut sekä salityöskentely.

Leipurimme Heidi on tullut meille kahvila- ja leipomopuolelta. Heidi on ollut töissä paikallisissa kahviloissa.

Poijjaat Olli ja Kimmo ovatkin jo monelle tuttuja, koska ovat valmistaneet teille maistuvia elämyksiä täällä ennenkin.

Minä Kimmo toimin täällä ravintolapäällikkönä ja työskentelen siis vähän joka paikassa. Aikaisemmin olen työskennellyt Vaasan Business Park -ravintoloissa sekä eri kivijalkaravintoloissa keittiömestarina.

Yhteystiedot:

Kimmo Köykkä raitti@compass-group.fi, puh. 050 468 4824

www-sivut: compasgroup/raitti

Instagram: foodco.raitti