Kokoustilat

Kuva Framista. Kuva: Pasi Ahola

Kokoustilat

Framissa on erittäin monipuoliset tilat erilaisten kokousten ja  tapahtumien järjestämiseen. Olipa kyseessä hallituksen kokous, koulutus, seminaari tai juhlatilaisuus, valinta on Frami.

Ilmakuva Framista. Kuva: Palmu Productions

Framin kokoustilat Seinäjoella – aina sopiva tila tapahtumallesi

Etsitkö kokoustilaa isommalle porukalle tai teetkö mahdollisesti töitä etänä ja tarvitset väliaikaisen kokoustilan vain muutamalle henkilölle? Framin kokoustilat Seinäjoella tarjoavat monipuolisia tiloja erilaisten kokousten ja  tapahtumien järjestämiseen. Olipa kyseessä hallituksen kokous, koulutus, seminaari tai juhlatilaisuus, Frami tarjoaa sopivan tilan kaikkiin tarpeisiin. 

Tiesitkö, että Seinäjoki on loistava paikkaa järjestää tapahtumia? Keskustan kupeessa sijaitseviin Framin kokoustiloihin on helppo saapua. Modernit ja viihtyisät tilat luovat miellyttävän ympäristön työskentelylle ja viihtymiselle.

Framissa on useita erikokoisia kokoustiloja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Voit valita alle kymmenen henkilön intiimeistä neuvotteluhuoneista yli 400 henkilön auditorioon sekä juhlatiloihin, joissa mahtuu järjestämään vaikuttavia tilaisuuksia. Framin kokoustilat tarjoavat täydellisen yhdistelmän sijaintia, modernia varustelua ja monipuolisia tiloja jokaisen tapahtuman järjestämiseen. 

Framissa on luonnollisesti tarjolla myös laadukas tekniikka ja varustelut tapahtumasi tarpeisiin. Olipa kyseessä videoneuvottelu tai esityksen pitäminen, Framilla on käytössä nykyaikainen tekniikka sekä ammattimainen henkilökunta tukemassa tapahtuman sujuvuutta. 

Lue myös Framin asiantuntijan vinkit hyvälle kokoustilalle!

Lue lisää

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

palvelupäällikkö Marika Puhilas

p. 020 124 4010

kokouspalvelut@frami.fi

Kokoustilat

Auditoriot

Messu- ja juhlatilat

Vinkit onnistuneeseen kokoukseen

  • Mahdollista monipuolinen tekeminen: Valitse monitoimitila, joka taipuu alustuksiin ja ryhmätöihin tai vaikka auditorio, jonka yhteydestä löytyvät messu- ja näyttelytilat.
  • Tue tehokasta työskentelyä: Varaa riittävästi taukoja puheluiden ja sähköpostien hoitamiseen, ja tiedustele kokoustalosta hiljaisia huoneita.
  • Hyödynnä paikallisia asiantuntijoita: Pyydä kokoustalosta vinkkejä yrityksistä ja puhujista, jotka voisivat esitellä toimintaansa ja osaamistaan.
  • Muista hengenravinnon lisäksi ravita myös kehoa: Perinteisen viinerin tilalta piristäväksi tarjottavaksi sopivat smoothiet ja hedelmälajitelmat.
  • Luo nopeutta ja näyttävyyttä teknisillä ratkaisuilla: Äänentoisto, erilaiset mikrofoniratkaisut, tapahtumaverkot, kohdevalaistus, viestiseinät, livestreamaus, livekuvitus jne.
  • Lähetä kutsut ajoissa ja muista kertoa kokouspaikan tarkka osoite, ajo- ja saapumisohjeet sekä tieto kulkuyhteyksistä ja pysäköintimahdollisuuksista.
  • Ole innovatiivinen valinnoissasi! Näin syntyy onnistunut kokous!