P-Frami ”Moovy-aikaan”

Framin pysäköintitalo hyppää ”digiloikalla” uuteen pysäköintijärjestelmään. Käyttöön otetaan kotimainen Moovy-sovellus, ja samalla pysäköintilipukkeet, rfid-kortit ja käteinen maksuvaihtoehtona poistuvat käytöstä. Herkästi vioittuvat ja ympäristöä kuormittavat kertakäyttöiset pysäköintiliput korvautuvat automaattisella rekisteritunnistuksella.

Moovy-pysäköintijärjestelmä otetaan Framissa käyttöön kesäkuun alussa ja muutostyöt alkavat toukokuun lopussa. 

Jatkossa myös Inton sopimusasiakkaat käyttävät P-Framia Moovy-sovelluksen avulla. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen puomit avautuvat automaattisesti rekisterintunnistuksen avulla. Yritykset hallinnoivat käyttäjiään itse Moovy-yritystilillä, jolla yritys voi esimerkiksi lopettaa tai siirtää pysäköintioikeuksia käyttäjältä toiselle.

P-Framin tilavuokralaisten kuukausisopimukset myöntää edelleen Into Seinäjoki Oy. P-Framissa nykyään sopimuksella pysäköitsijöitä tullaan informoimaan erikseen tarkemmin muutoksesta ja sen edellyttämistä toimenpiteistä.

Miten Moovy toimii?

Sopimusasiakas: Kun ajat sisään pysäköintitaloon, Moovy tunnistaa autosi rekisteritunnuksen, käynnistää automaattisesti pysäköinnin ja avaa puomin. Myös pois lähtiessä järjestelmä tunnistaa autosi ja avaa puomin automaattisesti.

Vierailija: Kun ajat sisään pysäköintitaloon, Moovy tunnistaa autosi rekisteritunnuksen, käynnistää automaattisesti pysäköinnin ja avaa puomin. Pois lähtiessä pysäköinti käydään maksamassa kuten aiemminkin, nyt vain maksupisteelle syötetään lipukkeen sijaan pysäköidyn auton rekisterinumero. Ulosajaessa puomi avautuu automaattisesti, kun pysäköintimaksu on suoritettu.

Mikäli sinulla on Moovy-sovellus, pysäköinti on vielä helpompaa. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen pysäköinti käynnistyy automaattisesti, kun ajat sisään ja päättyy kun ajat ulos. Pysäköinti veloitetaan käytetyn pysäköintiajan mukaan Moovy-sovellukseen liitetyltä maksukortilta. 

Lisätietoja: Seipark Asiakaspalvelu, asiakaspalvelu@seipark.fi, puh 040 864 3086