Juhlatilat

Kuva Framista. Kuva: Pasi Ahola

Juhlatilat

Framin näyttävät juhlatilat ja Compass Groupin kokemus vaativien tarjoilujen järjestämisestä takaavat onnistuneet perhe- ja yritysjuhlat, joissa vieraat viihtyvät.

Säihkyvät tilat ja tarjoilut perhe- ja yritysjuhliin

Framin näyttävät juhlatilat ja Compass Groupin kokemus vaativien tarjoilujen järjestämisestä takaavat onnistuneet perhe- ja yritysjuhlat, joissa vieraat viihtyvät. Vehreä joenranta mahdollistaa juhlien viemisen pihalle ja vaikkapa juhlateltan tai -lavan pystyttämisen.

Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestyvät myös erilaiset oheispalvelut, kuten mm. striimaus, valokuvaus, kukat, musiikki sekä esitystekniikka.

Lue lisää

Ota yhteyttä:

Marika Puhilas, palvelupäällikkö, p. 020 124 4010, kokouspalvelut@frami.fi

Outi Moilanen, Compass Group Oy, ravintolapäällikkö, p. 050 468 4823, raitti@compass-group.fi

Messu- ja juhlatilat

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

palvelupäällikkö Marika Puhilas

p. 020 124 4010

kokouspalvelut@frami.fi

Häät

Naimisiin Framilla! Seinäjoen komein miljöö ja maisema hääjuhlalle on Framin ravintola Raitti, josta avautuu koko ison ikkunaseinän mitalta näkymää Kampusrannan kauniiseen jokimaisemaan. Raittiin voit kutsua 250 vierasta. Lisäksi käytössänne on 300 m2 aulatila sekä iso ulkoterassi.

Juhlat

Synttärit Framilla! Isäntä täyttää 50 v., tyttärellä tulossa ylioppilasjuhlat, poika pääsee ripille. Syitä juhlaan on paljon. Frami taipuu erinomaisesti myös perheiden erilaisiin merkkipäiväjuhliin. Framin ravintolat tarjoavat upeat puitteet tilaisuudelle. Ravintola Raitin ulkopuolella olevassa aulatilassa pystyt järjestämään esimerkiksi cocktail-tilaisuuden, illalliset tai tanssit. Aulatilaan on mahdollista saada myös esiintymislava.

Suku koolle

Sukukokous Framilla! Framin kokous- ja auditoriotilat mahdollistavat jopa 400 vieraan sukujuhlat. B-talon väljässä aulatilassa onnistuu ilmoittautuminen sekä myös mahdollinen tuotemyynti. Lisäksi tilassa on istuinryhmiä seurusteluun. Auditoriossa mikrofonit, äänentoistojärjestelmä, esityskone sekä laadukas tykki. Tilaisuuteen on mahdollista varata tukihenkilö varmistamaan, että kaikki toimii.

Väitös

Tohtoriksi Framilla! Onnistuu. Väitöstilaisuus on luonteva pitää auditoriossa ja väitöskahvit joko Ravintola Raitissa tai auditorion ulkopuolella olevassa aulatilassa. Compass Group auttaa teitä persoonallisten tarjoilujen suunnittelussa. Tarjoamme myös pukeutumistilan väittelijälle, vastaväittäjälle ja kustokselle.