My day by kokouspalveluemäntä Marika

Tutustu kokouspalveluemäntämme Marikan työhön ja työpäivään

Framin kokoustilojen vuokraamisesta ja kokouspalveluista vastaavan palvelupäällikön Marika Puhilaksen työpäivät ovat varsin vaihtelevia. My day -videolla Marika kertoo päivästään Framilla. Tässä videoa avattuna myös tekstiksi. Videoiden kuvaamisessa ja editoimisessa auttoi harjoittelijamme Nella Vuorenmaa.

Millainen on normaali työpäiväsi? 
– Päivät ovat tosi vaihtelevia. Aamut alkavat siinä yleensä 6:30-8:00 välillä, joko täällä Framissa tai Rytmikorjaamolla. Aamuisin otan asiakkaita vastaan ja teen viimeiset silaukset tiloihin. Noin kymmeneen asti on aika haipakkaa, kun varmistellaan, että kaikki tilaisuudet saadaan käyntiin ja kaikki on niin kuin on sovittu. Sitten on yleensä aikaa sähköposteille. Puheluita tulee toki pitkin päivää. Iltapäivällä yleensä tsekkaan asiakkaan kanssa, onko kaikki mennyt hyvin, ja alan valmistella seuraavan päivän tapahtumia. Yleensä päivät päättyvät siinä klo 16-18 välillä, ellei ole iltatilaisuuksia. 
 
Kerro vielä lisää työstäsi 
– Syksyllä tulee 12 vuotta täyteen täällä. Normaali päivä isojen tapahtumien osalta sujuu sillä tavoin, että asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo tarpeistaan. Sitten tutkitaan kalentereita, että onko vapaata ja sitten tehdään tarjous. Usein asiakkaat tulevat myös etukäteen käymään tutustumassa tiloihin sekä Framissa että Rytmikorjaamolla. Isoja valtakunnallisia tilaisuuksia järjestetään paljon sillä tavalla, että päiväosuudet ovat täällä Framilla, seminaari auditoriossa ja aulatilassa messuosastoja. Illallinen vietetään sitten Rytmikorjaamolla.  Rytmikorjaamon klubille esimerkiksi cocktail-tilaisuuteen mahtuu 1000 henkilöä seisomatilaisuutena ja 300 henkilöä illallistamaan pöydissä.

Päiväni ovat siis vaihtelevia ja vauhdikkaita ja tykkään siitä tosi paljon. Näen paljon ihmisiä ympäri Suomea, on myös kv-tilaisuuksia ja sitten ihan näitä meidän paikallisia ihmisiä ja tilaisuuksien järjestäjiä. Eli tykkään työstäni tosi paljon! 

Katso video:

Kysy kokoustiloja: kokouspalvelut@frami.fi