Millainen on hyvä kokoustila? 

Frami tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kokoustiloja muutaman henkilön tiimityötilasta 60 henkilön pienoisseminaaritilaan. Toki myös auditorioita tarjolla aina 400 henkilön tilaisuutta varten.  
Tässä vinkkejä siihen, millainen on hyvä kokoustila. Mieti näitä, kun vertailet paikkoja. 

Riittävä koko: Kokoustilan tulisi olla riittävän suuri, jotta kaikki osallistujat mahtuvat mukavasti istumaan. Tilan koolla on merkitystä myös kokouksen tunnelman kannalta – avarassa tilassa on yleensä helpompi hengittää ja tuntea olonsa mukavaksi.

Hyvä valaistus: Hyvä kokoustila on riittävän valaistu, jotta kaikki osallistujat näkevät selvästi toisensa ja kokouksen aikana esitettävät materiaalit. Valaistus voi olla joko luonnonvaloa tai keinotekoisia valoja, mutta sen tulee olla miellyttävä silmille ja kirkas.

Hyvä akustiikka: Hyvä kokoustila on myös hiljainen ja akustisesti miellyttävä. Tilassa ei saisi olla liikaa kaikua tai taustamelua, jotka voivat häiritä keskustelua ja heikentää kuuluvuutta.

Tarvittavat laitteet ja teknologia: Hyvässä kokoustilassa on tarvittavat laitteet ja teknologia: projektori ja screen/iso näyttö, tietokone, mikrofoni, videokokousteknologia. Laitteiden tulee olla helppokäyttöisiä ja toimivia.

Mukavat istuimet: Hyvät istuimet ovat tärkeä osa mukavaa kokousympäristöä. Istuimien tulisi olla mukavia ja ergonomisia, jotta niissä voi tarvittaessa istua pitkäänkin.

Tarvittava yksityisyys: Hyvä kokoustila tarjoaa tarvittavan yksityisyyden, jotta osallistujat voivat keskustella vapaasti ja turvallisesti. Tilan tulisi olla riittävän eristetty hälystä ja melusta.

Tässä muutamia vinkkejä. Kokoustilan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon kokouksen tarkoitus ja osallistujamäärä sekä huolehtia, että tila on varattu sopivaan ajankohtaan ja että kaikki tarvittavat varusteet ovat saatavilla.

Tule Framiin tutustumaan. Meillä on tarjolla kaikki tarvittava hyvään kokoukseen. 

Lisätietoja: Marika Puhilas, 020 124 4010, kokouspalvelut@frami.fi