Café Treffi aukeaa remontin jälkeen

Frami D-osan ravintolatila on muuntunut kesän aikana osittain uuteen käyttöön. Cafe Treffi -nimen saanut monitoimitila avautuu maanantaina 25. syyskuuta.  

Mitä on saatu aikaan palvelupäällikkö Jaana Paavola Intosta?  

Aiempaa yhteisöllisempi ja monipuolisempi tila työskennellä, verkostoitua, järjestää tapahtumia ja nauttia lounasta. Olemme hyödyntäneet suunnittelussa ja toteutuksessa mm. framilaisille alkuvuodesta toteutettua kyselyä.  

Tarjoamme työskentelykäyttöön mm työpisteitä, korkeaselkäisiä nojatuoleja, olohuonetunnelmaa ja hiljaisen tilan.  Työpisteitä voi käyttää veloituksetta ja antaa palautetta käyttäjäkokemuksista. 

Tilan lounas- ja kahvilapalveluista vastaa Compass Group. Ravintolassa on jatkossa 90 asiakaspaikkaa. Café Treffi on bistro, joka tarjoaa lounaalla raikkaita delisalaatteja, herkullisia bistroannoksia ja maukkaita keittoja. Tarjolla myös aamupalaa ja brunssia. Kahvilassa monipuolinen oman keittiön artesan-kahvilavalikoima. Co-working -pisteillä työskentelevä voi hyödyntää Treffin kahvilapistettä itsepalveluna 24h. 

Lattiat ja ikkunapenkit on hiottu ja uudistettu ja seinäpinnat maalattu. Kattoritilä on poistettu ravintolasalista, jolloin tila on saatu valoisammaksi ja avarammaksi. 

Valaistus on täysin uudistettu energiatehokkaaksi. Valaistuksen värimaailmaa on mahdollista hyödyntää tulevissa tapahtumissa. 

Mitä tarkoitetaan Framin yhteisöllisellä tilalla? 

Yhteisöllinen työtila on paikka verkostoitua ja kehittää omaa liiketoimintaa vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Kahvitauoilla tai lounastreffeillä syntyy usein uusia bisnesideoita, yhteistuotantoja yli toimialarajojen ja työpäivän aikana pidettävät tauot ovat porukassa yleensä mukavampia. Nopeakin juttutuokio kahvikupin ääressä voi avata ajatukset käsittämättömällä tavalla.  

Toivomme, että yllättävät yhteenliittymät ja kohtaamiset lyövät kipinöitä uusille aluille!