Framilla: Eeva-Maija Laasanen

Framissa työskentelee yli sadassa organisaatiossa noin tuhat asiantuntijaa. Esittelemme heitä täällä uutisissa.

Nimesi, tittelisi ja organisaatiosi 

Eeva-Maija Laasanen, määrälaskija, Areite Oy

Kuinka kauan olet työskennellyt Framissa?

Olemme olleet Framilla alkuvuodesta 2011 asti.

Onko toimistosi/työpisteesi vaihtunut Framissa? Jos niin kuinka usein ja miten? 

Toimisto on pysynyt koko 12 vuotta samassa rakennuksessa ja kerroksessa, työpistettä olen vaihtanut tänä aikana yhden huoneen verran.

Kuvaile työtäsi. Millaisia tehtäviä siihen kuuluu?

Meillä on 6 henkilön toimisto täällä Seinäjoella, mutta olemme osana isompaa organisaatiota, toimistoja löytyy niin Rovaniemeltä kuin Helsingistä. Työtehtäviini määrälaskijana kuuluu rakennushankkeen määrien laskenta. Laskemme kohteita monimutkaisista erikoiskohteista kerrostaloihin. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset rakennusliikkeet ympäri Suomen.

Kuinka paljon työskentelet toimistolla vai suositko etätyötä?

Teen nykyään työtä toimistolla tai etänä 50-50. Toimistolle on aina mukava tulla päivittämään kuulumiset, tai keskustelemaan yhdessä meneillään olevasta projektista ja sen haasteista. Välillä on helpompi jäädä kotiin etätöihin ja sovittaa lapsiperheen arjen kiireet työn tekemisen lomaan.

Mikä on parasta työssäsi/työyhteisössäsi?

Työssäni on parasta vaihtelevat rakennushankkeet, tavallisen asuinkerrostalon selkeistä suunnitelmista historiallisten rakennusten peruskorjauksiin erikoisine suunnitelmineen ja yksityiskohtineen. Mutta hyväkään työ ei tunnu miltään ilman loistavia työkavereita, osa meistä on tehnyt töitä yhdessä jo lähes 20 vuotta. Kahvipöydässä hyviä ja varsinkin huonoja juttuja riittää!

Mikä on parasta Framissa?

Framissa parasta on sijainti. Maakunnasta ajelen toimistolle alle 20 minuutissa. Toimistolla odottaa siistit ja valoisat työhuoneet. Kokoustilat ja palaveritarjottavat ovat aina helposti saatavilla. Jos kahvimaito loppuu toimistolla, voi ensihätään kipaista hakemaan uuden purkin lähimmästä alakerran ravintolasta.

Lue lisää Eeva-Maijan työpaikasta täältä