Framissa erittäin vilkas tapahtumien kevät

Framin kokouspalveluiden alkuvuosi on ollut vilkas. Meillä on järjestetty useita isoja tilaisuuksia: mm. maitoyrittäjien Maitosummit 2024, Pohjanmaan luokanopettajien Opepäivät24, alueelliset lastensuojelupäivät, toipumisorientaatiopäivät, mannekiinikisat sekä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun VaPePa:n 60-vuotisjuhlat.

Auditorio-, juhla- ja kokoustilat ovat palvelleet hyvin myös useita asiakastilaisuuksia, yhtiö- ja vuosikokouksia, päällikköpäiviä sekä monia koulutuksia, seminaareja ja kokouksia. Tämän kevään aikana meillä on myös yhteensä kolme väitöstilaisuutta.

Frami D-talon uudistettu ravintola Treffin tila on toiminut erityyppisissä tilaisuuksissa hyvin. Tilassa on ollut aamiaistilaisuuksia, asiakastilaisuuksia sekä kokouksia. Tilaan ollaan lähiviikkojen aikana asentamassa lisäkaiuttimet. Tällä saadaan parannettua puheäänentoiston kantavuutta tilan takaosaan. Lisäksi Treffin ikkunoihin on tulossa lisää pimennysverhoja kevään/kesän aikana. Verhot helpottavat esitysten pitämistä aurinkoisella säällä.

Mega-kokoustila palaa kesäkuussa vuokrauskäyttöön. Tilaa voi varata jatkossa normaalisti jokaiselle päivälle aamusta iltaan. Tilassahan on pöydät ja tuolit 40 henkilölle ja lisäksi 10 henkilölle istuinpaikat.

Autan mielelläni tapahtumatilatarpeissa. Minuun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai pysäyttää Framin käytävillä.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Marika Puhilas, kokouspalvelupäällikkö, puh. 020 124 4010, kokouspalvelut@frami.fi

Tutustu Framin kokoustiloihin täällä.

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

palvelupäällikkö Marika Puhilas

p. 020 124 4010

kokouspalvelut@frami.fi