Framilla: Pirkka Tukeva

Framissa työskentelee yli sadassa organisaatiossa noin tuhat asiantuntijaa. Esittelemme heitä täällä uutisissa.

Nimesi, tittelisi ja organisaatiosi 

Pirkka Tukeva, Toimitusjohtaja, Exertus Oy

Kuinka kauan olet työskennellyt Framissa? 

Olemme paluumuuttajia Etelä-Pohjanmaalle 20 vuoden Pohjois-Pohjanmaan visiitin jälkeen. Aloitin työt Exertuksella ja Framissa elokuussa 2017.

Exertus on Framin alkuperäisvuokralainen. Mikä on tärkein syy/syyt, miksi olette pysyneet Framissa?

Frami on ollut yrityksen tarpeen mukaan skaalautuva kokonaisuus, joka on palvellut meitä hyvin koko yhteistyömme ajan. Yhteistyötä alkaa olla kohta 20 vuotta takana ja tarve kasvutilalle näyttää jatkuvan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Framin sijaintiin ja alueen palveluihin sekä yhteistyöhön alueen toimijoiden kanssa.

Onko toimistonne vaihtunut Framissa? Jos niin kuinka usein ja miten?

Emme ole viime vuosien aikana muuttaneet, mutta lisätiloja olemme vuokranneet käyttöömme samasta kerroksesta. Työpistettä olen vaihtanut useampaan kertaan tiloissamme tehden tilaa uusille työntekijöille.

Kuvaile työtäsi. Millaisia tehtäviä siihen kuuluu? 
Päivät ovat täynnä mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä. Olen aika paljon tekemisissä asiakkaittemme kanssa ja tämän lisäksi on monenlaista hallinnollista, taloudellista ja tuotekehitykseen liittyvää tehtävää. Hallituksen kanssa suunnittelemme yhtiön kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviä toimia.

Kuinka paljon työskentelet toimistolla vai suositko etätyötä?

Olen suurimman osan työpäivistä toimistolla ellen ole työmatkalla, koska haluan työskennellä ihmisten parissa. Meillä on hienoja ihmisiä töissä ja olen mielelläni tavoitettavissa aina kun vain mahdollista. En ole koskaan kokenut työmatkaa myöskään ongelmaksi. Siinä saa puoli tuntia aamuin illoin omaa aikaa miettiä ja suunnitella asioita rauhassa.

Mikä on parasta työssäsi/työyhteisössäsi?

Työkaverit ja asiakkaat ehdottomasti. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa ja nähdä kuinka pystymme auttamaan asiakkaitamme uusien ohjausjärjestelmien ja ohjelmistojen avulla.

Mikä on parasta Framissa? 

Sijainti kaupungin parhaalla paikalla jokirannassa, palveluiden saavutettavuus ja yhteistyön helppous.

Lisätietoja Pirkan työpaikasta: https://www.exertus.fi/