Framilla: Päivi Alaniska

Framissa työskentelee yli sadassa organisaatiossa noin tuhat asiantuntijaa. Esittelemme heitä täällä uutisissa.

Nimesi, tittelisi ja organisaatiosi  

Päivi Alaniska, koordinaattori, Seinäjoen yliopistokeskus – Tampereen yliopisto

Kuinka kauan olet työskennellyt Framissa?

Nykyisessä pestissäni vasta neljä kuukautta, mutta kaiken kaikkiaan olen työskennellyt eri puolilla Framia noin 8 vuotta. Frami on tuttu aikaisemmista työrupeamistani Frami/Into Seinäjoki Oy:llä sekä SeAMKilla.

Onko toimistosi/työpisteesi vaihtunut Framissa? Jos niin kuinka usein ja miten?

Kehitysyhtiön työvuosina työpisteeni sijaitsi D-rakennuksessa, alkuun toisessa kerroksessa ja myöhemmin ensimmäisessä kerroksessa. SeAMKin opettajan hommissa tutuiksi tulivat A- ja F- rakennukset. Sanoisin, että nykyinen työpisteeni C-rakennuksessa on järjestyksessään Frami-vuosieni seitsemäs.

Kuvaile työtäsi. Millaisia tehtäviä siihen kuuluu? 

Yliopistokeskuksen koordinaattorina hoidan meidän talousasioitamme ja teen muita hallinnollisia töitä. Tuen meidän hankkeiden projektipäällikköjä hankkeiden talousasioissa ja maksatuksissa, teen jonkin verran viestintää ja hoidan yliopistokeskuksen tutkijahotellin asioita.

Kuinka paljon työskentelet toimistolla vai suositko etätyötä?

Teen pääsääntöisesti työni toimistolla.

Mikä on parasta työssäsi/työyhteisössäsi? 

Monialainen työyhteisö ja avoin keskustelukulttuuri. Lisäksi yliopistokeskuksen koordinaation tiimi on pieni, mikä takaa monipuolisen työnkuvan.

Mikä on parasta Framissa? 

Yliopistokeskusverkosto ja yhteistyökumppanit ovat kaikki lähekkäin, mikä helpottaa omaa työtäni paljon. Tarpeen vaatiessa pääkampukselle Tampereelle pääsee tästä sujuvasti junalla.

Lue lisää Päivin työpaikasta