Onko Framin toimitiloja mahdollista muokata?

TOP 3 toimitilakysymyksissä vuorossa kysymys 3: Onko Framin toimitiloja mahdollista muokata? Voidaanko tilaa esimerkiksi jakaa, laajentaa tai mukauttaa yrityksen tarpeiden mukaan?

Framin toimitilat ovat siitä erinomaisia, että ne mahdollistavat monikäyttöisyyden, tilat ovat muunneltavia, tilat ovat laajennettavissa ja tiloja on helppo myös purkaa.

🍂 Monikäyttöisyys
Meillä Framissa monikäyttöisyys on sitä, että tilat mukautuvat erilaisiin toimintoihin ja tarkoituksiin pienillä muutoksilla. Monitilatoimistoissa pyritään luomaan joustava ympäristö, joka tukee sekä yhteistyötä että itsenäistä työskentelyä. Työntekijät voivat siirtyä tilasta toiseen sen mukaan, mikä parhaiten tukee kulloistakin työtehtävää. Tavoitteena on lisätä tehokkuutta, joustavuutta ja työntekijöiden tyytyväisyyttä, sekä edistää tilojen tehokasta käyttöä.
Monitilatoimistoissa voi olla esimerkiksi avoimia tiloja, hiljaisia tiloja, neuvotteluhuoneita, rentoutumisalueita ja puhelinkoppeja.
Aina ei tarvitse tiloja rakentaa uudelleen vaan esimerkiksi akustiikkaverhoilla voidaan tilaa jakaa edullisesti ja joustavasti pienempiin tiloihin. Myös erilaisia kalustevaihtoehtoja käyttämällä tila voidaan muuttaa työskentelytilasta esim. ryhmätyötilaksi tai päinvastoin.

🍂 Muunneltavuus
Framin toimistotiloja on helppo muunnella eri tarpeisiin. Toimistojen väliseinät on rakennettu pääosin järjestelmäseinillä, jolloin rakentaminen ja purkaminen onnistuu nopeasti. Mahdollisuudet muuttaa huoneiden lukumäärää ja kokoa toimiston sisällä on asiakkaalle kustannustehokas tapa saada lisätilaa henkilömäärän kasvaessa. Kiertotalouden periaatteiden mukaan kierrätämme vanhat järjestelmäseinät. Emme ”haaskaa” hyviä seiniä roskalavalle.

Toimitilojen laajennustarve on meille aina hieno asia. Pyrimme siihen, että Framissa asiakkaallamme on aina mahdollisuus laajentaa ja kasvattaa toimintaansa. Haluamme toteuttaa asiakkaillemme laadukkaat, toimivat ja joustavat työtilat.

Tutustu toimitilapalveluihimme tarkemmin täällä >>

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

palvelupäällikkö Jaana Paavola

p. +358 400 787 528

jaana.paavola@intoseinajoki.fi