Millaisia toimitiloja Framissa on vuokrattavissa?

Viime viikkoinen postaukseni TOP 3 toimitilakysymyksistä saa jatkoa ja seuraavana on vuorossa kysymys 2.

Millaisia toimitiloja Framissa on vuokrattavissa?

Frami tarjoaa monipuolisia toimitiloja yrityksille, yksityisille, oppilaitoksille, tutkimusorganisaatioille ja julkishallinnon toimijoille. Framin vuokraamat toimitilat keskittyvät erityisesti moderniin ja innovatiiviseen työympäristöön. Tässä joitakin keskeisiä piirteitä Framin toimitiloista:

💠 Toimisto- ja liiketilat:
Frami tarjoaa erikokoisia toimistotiloja eri tarpeisiin, olipa kyseessä pienempi tai suurempi organisaatio. Saatavilla on mm erillishuoneita, avotilaa, hybriditiloja, kokouspisteitä. Suurin osa tiloistamme on muokattavissa.

💠 Toimistohotellitilat:
Toimistohotellitilat ovat täyden palvelun tiloja mm startup-yrittäjille, asiantuntijoille, satelliittitoimistoille jne.
Toimistohotellitilat ovat kooltaan 10 m2-25 m2

💠 Co-working-tilat:
Yhteiskäyttöiset työtilat ovat suosittuja etätyöntekijöiden, startup-yritysten ja freelancereiden keskuudessa. Näissä tiloissa voi työskennellä joustavasti ja ne tarjoavat mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Yhteisöllisissä tiloissamme on aina vapaa työpiste ja toimiva Wi-Fi!

Co-working-tilojen yhteydessä toimii kahvila/ravintola, josta voit helposti ostaa lounasta tai kahvia. Lisäksi käytössäsi on hiljainen työskentelytila Framery.
Framissa toimii myös Spacent-sovellus, mikä on Pohjoismaiden johtava hybridityön alusta

🔺 Moderni infrastruktuuri:
Kaikissa toimitiloissa on nykyaikaiset IT-palvelut, kuten nopeat tietoliikenneyhteydet, sekä muut toimistopalvelut, jotka tukevat yritysten ja organisaatioiden päivittäistä toimintaa.

🔺 Sijainti ja ympäristö:
Frami sijaitsee keskeisellä paikalla Seinäjoella, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Alueella on myös ravintoloita, kahviloita ja muita palveluja, jotka tukevat työskentelyä ja tapaamisten järjestämistä.

🔺 Kokous- ja konferenssitilat:
Framin alueella on hyvin varusteltuja kokous- ja konferenssitiloja, joita voidaan käyttää erilaisiin tapaamisiin, seminaareihin ja tapahtumiin. Tilat ovat muunneltavissa ja sopivat monenlaisille osallistujamäärille.

Frami on siis monipuolinen toimitilojen tarjoaja, joka vastaa erilaisten toimijoiden tarpeisiin joustavasti ja nykyaikaisessa ympäristössä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, esittelen mielelläni Framin tiloja.

Tutustu toimitilapalveluihimme tarkemmin täällä >>

Kysy lisää

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

palvelupäällikkö Jaana Paavola

p. +358 400 787 528

jaana.paavola@intoseinajoki.fi